Leksaksbytardag

toyswap

Har dina barn/syskonbarn/barnbarn leksaker hemma som de inte längre använder? Pussel, spel, lego, dockor, badleksaker, mjukisdjur m.m? Är du på jakt efter julklappar till dina barn men vill samtidigt bidra till ett mer hållbart samhälle? Då är du varmt välkommen till Naturskyddsföreningen Piteås Leksaksbytardag!


När: Lördagen 28/11 (köpfria dagen)
Var: Gästgivargården, Öjebyn

Vi tänker oss att man tar med saker för barn i åldern 0-12 år.

Inlämning och visning av leksaker sker mellan kl. 14.00-14.45, själva bytet börjar kl. 15.00. Ta med hela och rena leksaker, minst 1 max 10, som barnen inte längre använder och byt till dig något ”nytt” som de kan ha mer glädje av framöver!

Varmt välkommen!

Vid frågor: julia.gull88@hotmail.com

leksaksbytardag

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.