Klädbytardag!

Välkommen på Klädbytardag 20/9!

Nu är det dags att uppdatera höst- och vintergarderoben!
Kolla i din garderob efter plagg som du själv inte använder och som du tror att någon annan skulle ha mer glädje av. Ta med dig dessa och byt dem mot plagg du kommer att använda. Enkelt och genialt!

Glöm inte att du också kan byta smycken, håraccessoarer, skor, väskor, barnkläder, halsdukar, mössor osv.

Plats: Piteå museum
Inlämning och visning kl. 11.00 – 11.45
Bytandet startar kl. 12.00

Välkomna!!

logga med kraft att förändra

sfr-logopite museum

 

 


See_ arr i samband 2014

 

 

 

 

Dela

Kommentera

2 thoughts on “Klädbytardag!

 1. Jag hade förväntat mig något mer av klädbytardagen som i teorin är en riktigt god idé. På Piteå museum var det dock en riktig besvikelse. Det var ont om galgar, kläder bara lades på hög på alldeles för få bord vilket gjorde det svårt att se vad som fanns. Mycket av det folk lämnat in var under all kritik! Allt var inte ens helt och rent. Jag lämnade in plagg som jag tyckte var för bra för att lämna direkt till Röda Korset, men nu ångrar jag att jag inte åkte direkt dit. Dessutom kunde man ta med hur mycket som helst om du så bara lämnat in en trasig t-shirt. Mycket märklig tillställning. Kommer INTE att göra om det. Fortsättningsvis blir det Kupan eller Myrorna så gör pengarna de får in lite nytta i alla fall.

  • Hej!
   Synd att du upplevde klädbytardagen som du beskriver. Vi strävar såklart efter att alla som kommer ska ha en trevlig dag och hitta någonting som passar dem. Syftet med Klädbytardagen är att försöka bidra till ett samhälle där vi har möjlighet att konsumera mindre. Det ska vara lätt att delta för alla som vill. Detta tror jag ändå är något vi uppnått. Vi som anordnar denna dagen arbetar frivilligt och ideellt på vår fritid. Vi har därför inte hunnit med att anpassa oss till hur populär Klädbytardagen har blivit, det kom mer deltagare än det någonsin gjort tidigare. Men vi vill naturligtvis alltid försöka bli bättre. Det hade vart kul om du kunde komma med konstruktiva tips på hur det kan bli bättre, kanske rent av anmäla dig som frivillig att hjälpa till under nästa gång. Vi behöver anpassa Klädbytardagen så den funkar för så många deltagare och då behövs det fler folk som kan hjälpa till, annars blir det svårt.

   Hoppas fler människor ser möjligheten att hjälpa till framför att välja att aldrig vara med mer. Vill man hjälpa till eller har konstruktiva hjälpsamma tips så mejla gärna till snfpitea@hotmail.com

   Alla överblivna kläder lämnades in till Röda korset.

   Ha en bra dag!
   Vänliga hälsningar
   Naturskyddsföreningen Piteå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.